Ultimul numar al revistei
Mai 2009, anul IV, nr.28
Revista de amenajari interioare si decoratiuni interioare
Arhiva Casa din Casa

Pornind de la ideea ca orice casa poate deveni ACASA, Casa din Casa propune un concept de transformare a spatiului interior intr-un esential camin primitor, personalizat, care sa ofere confort si buna dispozitie.

Prin partenerii sai, revista dezvaluie celor care amenajeaza sau reamenajeaza spatiul interior locuibil solutii, idei, tendinte in domeniul amenajarilor si decoratiunilor interioare precum si elementele necesare punerii in practica a acestora.

Cu accent preponderent pe redefinirea interiorului printr-o atenta si riguroasa selectie a materialelor de constructie, pentru finisaje, dar si a materilalelor decorative, Casa din Casa va invita la descoperirea de noi functionalitati ale interiorului.

» STRUCTURA

Revista Casa din Casa este structurata pe 3 sectiuni principale, oferind publicitate, promotii speciale, insotite de informatii utile din toate ramurile amenajarilor de interior.

Sectiuni principale :

  1. Amenajari de interior
  2. Decoratiuni interioare
  3. Rubrici permanente
    (Editorial, Sfaturi utile, Imobiliare/Consultanta, Credite si asigurari pentru locuinte, Legislatie, Eveniment, Promovare Targuri si Expozitii).

Structura continut :

» DISTRIBUTIA

Distributia revistei se realizeaza pe 5 canale:

  1. Prin intermediul retelei specializate de distributie materiale informativ-publicitare Link Set Indoor (Centre de afaceri, Sali de conferinta, Show-room-uri auto si de materiale de constructie, Centre de infrumusetare - 55 locatii Bucuresti) (*1).
  2. Prin Serviciul InfAdress al Postei Romane, catre Cabinete de arhitectura, design interior, Cabinete de avocatura si notariate, Agentii imobiliare, Banci, Societati de asigurari, Sali de fitness, Show-room-uri auto si materiale de constructie, Saloane de infrumusetare, Cabinete medicale, Agentii Media.
  3. Prin Serviciul InfAdress al Postei Romane, distributie targetata catre cititori cu venituri peste medie, persoane juridice
  4. Reteaua proprie de distributie Casa din CASA. (*2)
  5. Participari la Targuri si expozitii, Conferinte de profil, Seminarii din Bucuresti si Ilfov.