Ultimul numar al revistei
Mai 2009, anul IV, nr.28
Revista de amenajari interioare si decoratiuni interioare
Arhiva Casa din Casa


Printeaza articolul   |   Trimite prin email   |   Trimite prin Messenger
Alte articole din categoria 'Interviu'

» Primul Targ de credite din Iasi - Credit Expo si Casa din Casa se lanseaza in Iasi

Primul Targ de credite din Iasi - Credit Expo si Casa din Casa se lanseaza in Iasi CdC: Credit Expo se impune deja ca un eveniment important pe piata romaneasca de credite. Spuneti-ne putin despre amploarea evenimentului, acesta fiind singurul eveniment de gen la nivel national.Am conceput acest eveniment tinand cont de dezvoltarea puternica si de potentialul pietei de credite din Romania. CreditEXPO este concentrat pe un segment de nisa, institutiile financiar-bancare prezente oferind informatii referitoare la instrumentele de creditare, leasing si refinantare.
CdC: Editia I a Targului de credite Credit Expo din Iasi este primul eveniment de profil din oras. De ce ati ales Iasiul pentru prima editie din acest an?Iasiul este un oras foarte mare, care s-a dezvoltat puternic in ultimii ani. In acelasi timp, nevoile de creditare au crescut constant in aceasta zona, iar in momentul de fata oferta este foarte diversa. Ne-am dorit ca prin organizarea CreditEXPO sa oferim iesenilor posibilitatea de a consulta cele mai bune oferte din domeniu, intr-un singur loc.
CdC: Ce ne puteti spune despre locatia aleasa pentru eveniment si despre expozanti?Am ales sa organizam CreditEXPO – Editia Iasi in cadrul centrului Providenta, deoarece spatiul oferit este in concordanta cu dezideratele noastre. In primul rand, este un loc cunoscut iesenilor. In al doilea rand, centrul este situat intr-un loc cu accesibilitate foarte mare si speram ca acest fapt va determina un numar mare de vizitatori.
Ne bucuram in cadrul acestei editii de participarea unor nume importante de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Banca Romaneasca, CEC, Citibank, FinGroup, Leumi Bank si UniCredit Tiriac.
CdC: Care este publicul tinta si la ce participare va asteptati pentru editia de Iasi a evenimentului?Participarea la editiile locale ale CreditEXPO reprezinta pentru institutiile din domeniu o excelenta oportunitate de a-si promova serviciile si produsele la nivel local. CreditEXPO se adreseaza atat persoanelor fizice, cat mai ales companiilor mici si mijlocii, a caror nevoie de creditare a crescut constant, o data cu dezvoltarea economica.
Pentru editia din Iasi, ne dorim un numar cat mai mare de vizitatori, atat persoane fizice cat si reprezentanti ai IMM-urilor. Acestia sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO in perioada 18 – 20 aprilie, vineri si sambata intre orele 10.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 16.00.
CdC: Povestiti-ne putin despre Credit Talk
Conferinta “business-to-business” “CrediTALK”, organizata in cadrul targului, ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business.
Anul acesta, CreditTALK va fi organizata exclusiv in cadrul editiei CreditiEXPO Bucuresti, ce se va desfasura in perioada 10 – 12 octombrie, la World Trade Plaza. Decizia noastra are la baza faptul ca, in cadrul majoritatii institutiilor de creditare – bancare sau nebancare – deciziile importante sunt luate la nivel central.
CdC: Care sunt evenimentele urmatoare si ce planuri aveti pentru 2008?Dupa editia din Iasi, CreditEXPO va ajunge in: Constanta (27 – 29 iunie, Muzeul de Arta), Cluj (12 -14 septembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Bucuresti (10 – 12 octombrie, World Trade Plaza) si Sibiu (7 – 9 noiembrie).
Ne dorim ca targul de credite CreditEXPO sa devina in timp principalul loc de intalnire atat pentru persoanele fizice cat si pentru firmele interesate sa obtina diverse forme de finantare cu institutiile financiare care le pot facilita accesul la acest tip de servicii.

Publicat pe: 15 Aprilie 2008 in Interviu
Sursa: Jessy Stan - Marketing Manager Plus Media

Printeaza articolul   |   Trimite prin email   |   Trimite prin Messenger
Alte articole din categoria 'Interviu'