Ultimul numar al revistei
Mai 2009, anul IV, nr.28
Revista de amenajari interioare si decoratiuni interioare
Arhiva Casa din Casa


Printeaza articolul   |   Trimite prin email   |   Trimite prin Messenger
Alte articole din categoria 'Amenajari Interioare'

» Primus Multicolor –chit de rosturi impermeabil si antibacterian în 14 de culori de la Baumix

Primus Multicolor –chit de rosturi impermeabil si antibacterian în 14 de culori de la Baumix Baumix lanseaza un chit de rosturi premium pentru toate tipurile de placi ceramice, marmura si piatra naturala, montate la interior si exterior

Pentru cei care pun accentul pe sanatate si confortul din locuinta, Baumix îsi adauga în portofoliul de produse un nou chit de rosturi pentru placari ceramice- Primus Multicolor.

Noul chit Primus Multicolor a umplut un gol existent pe piata autohtona, datorita faptului ca este un chit de rosturi pentru toate tipurile de placi ceramice, marmura si piatra naturala
(montate la interior si exterior) disponibil în 14 culori, pentru o personalizare cat mai colorata a locuintei. Astfel, culorile pot fi combinate cu usurinta cu gresia si faianta în culori complementare. De asemenea, chitul este impermeabil, antibacterian si are un grad ridicat de flexibilitate si rezistenta.

Impermeabilitatea garanteaza autoprotectia chitului si marirea durabilitatii placarii, extrem de importante mai ales în medii umede. De asemenea, chitul este antibacterian, asigurand protectia fata de reactii alergice si micoze.

Primus Multicolor un produs original Baumix, creat în centrul propriu de cercetare si dezvoltare al companiei.

Chitul este disponibil în galeata de 5 kg si are un consum de 0,3-,0,6 kg/m².

Primul Multicolor este recomandat atat pentru spatii supuse la actiunea agentilor de curatare cat si pentru spatii cu umiditate ridicata, respectiv spatii supuse la actiunea permanenta a apei sau a razelor solare.

Publicat pe: 19 Aprilie 2011 in Amenajari Interioare
Sursa: Cristina Caratas

Printeaza articolul   |   Trimite prin email   |   Trimite prin Messenger
Alte articole din categoria 'Amenajari Interioare'